HSC Blue Casco Gezinswoning

De HSC Gezinswoning is doorontwikkeld naar ook een energieneutrale uitvoering. dit concept werd in 2013 tijdens Manifestatie "De Voorsprong" knap tweede bij de verkiezing "Beste Woningconcept 2013".

 

Deze energieneutrale variant van het succesvolle bouwconcept HSC  Gezinswoning voor de doelgroep bewoners gezinswoning. Een belangrijk deelconcept hierin is Blue Casco. Dit is een extreem goed geïsoleerd betonnen casco. In de fabriek geproduceerd, voorzien van comfortabele wandverwarming en -koeling. Dé oplossing voor energieneutraal bouwen in met name de grondgebonden woningbouw. Ambitieus en innovatief, maar ook beproefd en bewezen door de Technische Universiteit Eindhoven.

 

Hiervoor is een duurzame samenwerking met Blue Casco van Heembeton aangegaan. Hierbij is de TUE ook betrokken voor objectieve beproeving en monitoring.

 

Ook samen met collega aannemers in de werkgroep “Nul op de Meter” wordt continu gewerkt naar nieuwe condities en kennisoverdracht om dit product met succes in de markt te zetten. Deelname aan groep "Nul op de Meter" bedrijven onder Netwerk Conceptueel Bouwen onder de condities zoals daar gesteld. Zie hiervoor www.conceptueelbouwen.nl.

 

 

 

      

 

 

                    

 

             

 

Download de brochure